logof

Benefitet e Omega-3 të vajit të peshkut

omega 3 benefitet koralfish

Në 10 vitet e fundit, shumë amerikanë i janë drejtuar suplementeve të vajit të peshkut omega-3 , të cilat kanë përfitime për njerëzit e shëndetshëm dhe gjithashtu ata me sëmundje të zemrës.Vaji i peshkut omega-3 përmban edhe acidin docosahexaenoic (DHA) dhe acidin eicosapentaenoic (EPA). Acidet yndyrore omega-3 janë lëndë ushqyese thelbësore që janë të rëndësishme në parandalimin dhe menaxhimin e sëmundjeve […]