logof
KORAL FISH

Firma Koral Fish operon në sektorin e përpunimit
të produkteve të detit që nga viti 1994.

koral fish

RRETH KORAL FISH

Firma Koral Fish operon në sektorin e përpunimit të produkteve të detit që nga viti 1994.Prej shumë vitesh kompania operon dhe në tregjet ndërkombetare, veçanërisht në atë Italian, mardheniet me të cilën janë intensifikuar së tepërmi vitet e fundit.

Fabrikat Tona

Qe prej themelimit jane bere permiresime progresive persa i perket zgjerimit te hapesirave

Produktet Tona

Produktet e ofruara nga Koral Fish janë produkte me origjinë vendi dhe importi.

Flota Detare

Zoterimi i anijes se peshkimit i jep mundesi Koral Fish per peshkim ne detin Adriati

më të miraT E detit
direkt në tryezën tuaj!

Arritjet

Koral fish partner zyrtar me kompanitë e importit italian

KORAL FISH prej vitesh ka nisur eksportin e produkteve 100% Shqiptare në Itali, tani KORAL FISH partner zyrtar për importimin e produkteve nga Shqipëria në Itali.

Produktet e KORAL FISH janë produkte të certfikuara sipas standarteve europiane dhe të kontrolluara nga fjala e fundit e teknologjisë.

Play Video
KORAL FISH

Zhvillimi i fundit

Gjatë vitit 2019 për herë të parë në më shumë se 28 vite aktivitet, aktiviteti i eksportit ka përmbysur përqindjen në favor të saj duke kaluar në 60/40% të konsumit të brendshëm dhe eksportit. Besimi i partnerëve të jashtëm, mbështetur plotësisht nga cilësia e shkëlqyeshme, modestia dhe integriteti i kompanisë, e bëjnë Koral Fish një cilësi të lartë dhe një partner afatgjatë.

Kompania zgjidhet midis 130 kompanive të para më të mëdha që veprojnë në tregun Shqiptar.

Vizioni ynë

Koral Fish synon të sjellë në tryezat tuaja produktet e freskëta të detit.

Misioni ynë

Misioni ynë është të sjellim produktet më cilësore me cmimet më konkurese në treg.

KORAL FISH

GALLERY

PASION

Një tryezë pa fruta deti është si një festë pa muzikë!

Një shëndet i mirë fshihet pas një ushqimi të mirë, produktet e KORAL FISH janë produkte që garantojnë vlerat ushqyese që i nevojiten trupit tuaj.

KORAL FISH zgjedhja më e mirë për ju dhe familjen tuaj!