logof

Produktet tona

koral fish sea food
Produktet

Koral fish sjell në tryezën tuaj produkte të freskëta direkt nga deti

Firma Koral Fish operon në sektorin e përpunimit të produkteve të detit që nga viti 1994.Prej shumë vitesh kompania operon dhe në tregjet ndërkombetare, veçanërisht në atë Italian.