KORAL FISH

Firma Koral Fish operon ne sektorin e perpunimit te produkteve te detit qe nga viti 1994. Prej shume vitesh kompania operon dhe ne tregjet nderkombetare, vecanerisht ne ate Italian, maredheniet me te cilen jane intensifikuar se tepermi vitet e fundit.

Kontakt

Autostrada Dr-Tr, Km 2 ,

Tel: +355 5 22 36 800

Fax: +355 5 22 36 801

E-mail: alb@koralfish.com

Opening hours

Monday 12:00 - 24:00

Tuesday 12:00 - 24:00

Wednesday 12:00 - 24:00

Thursday 12:00 - 24:00

Friday 12:00 - 24:00

Sunday 12:00 - 24:00

Saturday 12:00 - 24:00