Flota Jone

Nje pozicion te mire ne treg kompanise Koral ja mundeson edhe flota e saj e cila perbehet nga 5 anije, te cilat peshkojne ne detin Adriatik dhe Jon. Lloji i gjuetise qe perbejne keto anije eshte me trajte fundore duke mundesuar zenien  e llojeve te ndryshem peshqish qe shperndahen ne dyqanet dhe restorantet e kompanise duke bere te mundur tregetimin e ketyre produkteve ne kohe shume te shpejte duke i garantuar konsumatorit nje produkt shume te fresket. Gjithashtu kompania disponon edhe 2 anije qe bejne gjueti per peshqit pellagjik ku nje pjese e ketij prodhimi kalon direkt ne fabrikat e perpunimit qe disponon kompania duke garantuar nje produkt shume cilesor.

Kontakt

Per me shume informacione mos hezitoni te na kontaktoni