koral-kavaje

Fabrika ne Kavaje

Fabrika e perpunimit te produkteve te detit ne qytetin e Kavajes eshte inaguruar ne vitin 2017. Stabilimenti eshte i ndertuar ne baze te te gjitha normave dhe standarteve te Bashkimit Euriopian. Ne kete stabiliment perpunohen produkte te marinuara dhe ne vaj. Siperfaqja e stabilimentit eshte 5000 m

Kontakt

Per me shume informacione mos hezitoni te na kontaktoni