koralfish-KOMPANIA

Fabrika ne Durres

Fabrika e perpunimit te produkteve te detit ne qytetin e Durresit eshte ndertuar ne vitin 2008 ne baze te gjitha normave dhe standarteve te Bashkimit Europian. Fabrika eshte e certifikuar me standartet e sigurise ushqimore IFC dhe BRC. Ne kete stabiliment trajtohen dhe perpunohen produkte te fresketa dhe te ngrira. Siperfaqja e stabilimentit eshte 6000 m2. Stabilimenti ka nje depozite per produkte te ngrira dhe 2000 vende paletash. Produktet qe perpunohen ne kete stabiliment eksportohen kryesisht ne Itali, Spanje, Greqi dhe vendet e Ballkanit.

Kontakt

Per me shume informacione mos hezitoni te na kontaktoni